“Als hij eraan komt, moet ik er wel vandoor!”

Processed with VSCOcam with c1 preset

Wie zijn de verkeersdeelnemers van Zuid-Holland? Hoe reizen zij? Gaan ze stemmen bij de Provinciale Statenverkiezingen en zo ja, op welke partij? Staatvandeprovincie.nl vraagt het iedere dag aan een andere verkeersdeelnemer. Met vandaag: de treinreiziger.

“Ik sta hier nog even op mijn man te wachten. Als hij eraan komt, moet ik er wel vandoor, hoor! We reizen altijd samen. Ik heb nog even een lekker sapje voor ons gehaald en dan gaan we zo richting Haarlem, lekker naar huis. Voor mijn werk reis ik zo’n vier keer per week met het openbaar vervoer. Ondanks het feit dat de treinen niet altijd op tijd rijden, ben ik een ontzettend tevreden reiziger. De provincie? Tja, als ik aan Zuid-Holland denk, dan denk ik direct aan Den Haag, omdat ik hier werk. En het is natuurlijk ons politieke machtscentrum. Ik ga absoluut mijn stem uitbrengen voor de Provinciale Statenverkiezingen, want ik vind het erg belangrijk.”

Foto: Cristiana Terwilliger

Lees hier het verhaal van voetganger Anja.
Lees hier het verhaal van de automobilist Karel.

Lees hier het verhaal van busreiziger Pieter.
Lees hier het verhaal van fietser Jochem.

“Als hij eraan komt, moet ik er wel vandoor!”
Cristiana Terwilliger