Marjolein Faber lijsttrekker PVV Eerste Kamer

Marjolein Faber wordt voor de aanstaande Eerste Kamerverkiezingen lijsttrekker voor de PVV. Faber is sinds juni 2014 fractievoorzitter van de PVV in de Eerste Kamer, waar ze sinds 2011 zit. Op dit moment is ze ook de fractieleider van de partij in de Provinciale Staten.

Genoeg is genoeg’, zo luidt de slogan waarmee de PVV haar campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen aftrapt. Partijleider Wilders zegt af te willen rekenen met het beleid van Rutte en bij de Provinciale Verkiezingen de grootste van het land worden. Wilders noemt haar zijn droomkandidaat voor deze taak.

Wilders zegt er vertrouwen in te hebben dat Faber de fractie van de PVV stabiel kan houden. De PVV is op dit moment de vierde partij in de Senaat en wordt in de peilingen genoemd als één van de partijen die bij nieuwe verkiezingen in de Tweede Kamer op grote winst kan rekenen.

Marjolein Faber lijsttrekker PVV Eerste Kamer
Iris te Voert