Gemeente Leidschendam-Voorburg plaatst voorbedrukte verkiezingsborden

DSC_2151

 Foto: Dolf StockmannIn de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn de verkiezingsborden geplaatst. Naast de Provinciale Statenverkiezingen worden ook de Waterschapsverkiezingen op de borden aangekondigd.  De gemeente heeft ervoor gekozen om de borden al van tevoren te laten bedrukken met de campagneposters. Partijen konden tot uiterlijk negen februari hun posters bij de gemeente inleveren.


Een aantal gemeenten, waaronder Den Haag en Amsterdam, zijn al eerder overgegaan op voorbedrukte verkiezingsborden. Redenen die genoemd worden om te kiezen voor voorbedrukte borden zijn vooral dat partijen niet meer over elkaar heen kunnen plakken en dat alle maten van de posters gereguleerd zijn.

Gemeente Leidschendam-Voorburg plaatst voorbedrukte verkiezingsborden
Anouk Onderwater