Campagne Partij voor de Dieren gaat van start

De Partij voor de Dieren is begonnen met campagnevoeren voor de Provinciale Statenverkiezing. Woensdagavond 4 februari organiseerde de fractie in Zuid-Holland een bijeenkomst in het Provinciehuis in Den Haag.

De standpunten en aankomende acties van de partij werden uiteengezet, evenals de taken van de provincie en het belang van stemmen voor de verkiezingen. De partijleden kregen daarnaast een preview van de partijfilmpjes te zien. Er werd extra aandacht besteed aan de campagneganzen, die als promotie door de provincie zullen trekken om de boodschap van de partij te verspreiden. De PvDD omschrijft deze als volgt: “Houd vast aan je idealen voor een betere wereld voor mens, dier, natuur en milieu!”

Partij voor de Dieren noemt de bijeenkomst een geslaagde aftrap van de campagne.

Campagne Partij voor de Dieren gaat van start
Ester Zoomer