Provinciale Statenverkiezingen: goed voor mediahype?

Ondanks de laag verwachte opkomst, gaan NOS en RTL toch uitgebreid aandacht besteden aan de Provinciale Statenverkiezingen van 2015. En niet gering. Ze pakken groots uit met een verschillende verkiezingsprogramma’s.

RTL4 komt met een live verkiezingsdebat waarin de politieke leiders van de zes grootste partijen met elkaar gaan strijden. Het programma wordt gepresenteerd door Frits Wester en Rick Nieman en vindt plaats op 5 maart.

De NOS zal 2 maart een verkiezingsprogramma over de Provinciale Staten uitzenden en komt ook met een lijsttrekkersdebat. Deze vindt plaats op 17 maart, de vooravond van de verkiezingen. Woensdag 18 maart volgt de climax waarin NOS een programma uitzendt waarin de verkiezingsuitslagen live voorbijkomen.

Provinciale Statenverkiezingen: goed voor mediahype?
Iris te Voert